Pages

Thursday, September 13, 2012

Keep it up

Ligger å funderar lite på hemsidan. Kritik är ju bra, men när den flrsta kritiken man får från nån man inte känner är dålig kritik så tar det ju ändå rätt hårt. Jag har funderat i ett dygn snart om det är osmakligt eller inte att sälja skullbracelets då man ger pengar till barncancerfonden.
Det är så svårt det där, när man försöker att göra något gott och det liks inte ger med sig.
På något sätt kan jag väll känna att det är lite fel också. Ett stackars barn som plötsligt drabbas av cancer, ska man inte tillåta dem att ha kläder å
mössor osv med dödskallar då.
På nåt sätt så håller man väll med, men å andra sidan så har inte en skull betydelsen av död i dagens läge.
Det är så svårt det där. Det är så svårt allt det där med marknadsföring med. Jag blir lite ledsen över att alla de där pengarna som gått till att folk bara klickat sig till hemsidan, är pengar jag istället kunnat ge till barncancerfonden rakt av.. Och då rör det sig om över tusen kronor..

Man blir lej, på att man ens försöker.
Jag tror att nästa månad så tänker jag inte skylta på hemsidan om att jag ger till barncancerfonden. Utan sälja armbanden som de e å sen skänka iaf, utan att skylta med det.
Jag vet inte. Det känns bara rätt hopplöst ibland :)

2 comments:

Emelie Persson said...

Jag tycker du ska fortsätta med det du gör i dagsläget. Om någon vill överanalysera vilket budskap en dödskalle sänder, så låt dem göra det. Jag hade ialf inte en tanke på att det skulle vara opassande. Det du gör är väl viktigare än det! Anledningen till att jag köpte ett armband var just för att det är för en god gärning så jag tycker absolut att du ska fortsätta att skylta med att det faktiskt är för cancersjukabarn du gör detta!

Kram på dig!

Thérèse said...

Tack vad du är söt! sitter och räknar ihop vad jag skall skicka till barncancerfonden nu, kul!
Jag håller igång iaf, just nu marknadsför jag inte men ska väll försöka igen så småningom. Svenskar är såååå himla svåra att marknadsföra till!

Kram